Tijd-hoeden Co. Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Times-Hats Co. Ltd

Goed nieuws. De spoedig uitgever*kopte kappen. Dank voor u elke inspanning in onze samenwerking. BTW, meer orden spoedig komen, bent klaar zult u?

—— Tara Joseph

Van administratie aan echte kappen, telkens weer veranderden wij de details. Ik houd van de manier u mijn ontwerp behandelt. Begin onze realtionship in deze orde.

—— Andrew Kuiler

Ik ben online Chatten Nu

Times-Hats Co. Ltd

1 2 3
Times-Hats Co. Ltd Times-Hats Co. Ltd Times-Hats Co. Ltd
Fabrieksmilieu steekproef kamer werkplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : OEM / ODM
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%

   De tijd-hoeden werden gevestigd in 2010 door een paar hartstochtelijke jonge maar toch professionele hoedenkerels, met minstens 10 jaar van ervaring in de headwear zaken, zijn onze hoogste kaderfuncties al deskundige op hun eigen gebied van ontwerp, verkoop, productie en kwaliteitsbewaking, naast dat, vergen wij grote trots in het hebben van een creatief, efficiënt team die met ons met volledige toewijding werken. Met onze seconde aan niet de dienst, kwaliteitsproducten en eerlijke resonable tarifering, hebben wij snel in de loop van de jaren samen met onze respecteerde klanten kunnen groeien wereldwijd. wij geloven altijd dat zolang wij ons werk goed doen, en wij aan onze klanten evenals onze werknemers goed zijn, er geen grenzen voor ons… zal zijn

 

Contactgegevens
Times-Hats Co. Ltd

Tel.: 86--18666475252

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)