Tijd-hoeden Co. Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Times-Hats Co. Ltd Kwaliteitscontrole

Goed nieuws. De spoedig uitgever*kopte kappen. Dank voor u elke inspanning in onze samenwerking. BTW, meer orden spoedig komen, bent klaar zult u?

—— Tara Joseph

Van administratie aan echte kappen, telkens weer veranderden wij de details. Ik houd van de manier u mijn ontwerp behandelt. Begin onze realtionship in deze orde.

—— Andrew Kuiler

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Sinds onze opgericht campany eerst aan hangen wij altijd kwaliteit. Wij hebben ons QC team om het materiaal en de ladingen te controleren. om de kwaliteit te controleren en elk stuk goederen ervoor te zorgen is in goede kwaliteit wij strikt overeenkomstig de volgende vereisten.

 

>> Materialen: Al stof moet vóór aankoop de bulkstof en al Bijkomende norm van de gelijkedouane worden getest.


>> Steekproeven: Wanneer me ontwikkel zouden de steekproeven moeten volgen de cliënten verzoeken en commentaren vermeldden.

 

>> Goederen in het produceren: Moet voorproductievergadering hebben alvorens de nieuwe ordeproductie en de QC online behoefte elke producten inspecteren.


>> Gebeëindigde Goederen: Alle geëindigd - die producten vergen het strijken en vóór verpakking control dubbel de eren.

 

>> Verpakking: Uit kartonbehoefte om aan advoid brokedown in levering worden getest om de ladingen in goede staat te houden.


>> Het verschepen: De belofte aan levering op tijd en verschepend doc. zal voor controle alvorens te verschepen verzenden.

 

>>Na de Verkoopdienst: Belofte om de damgeproducten kostenloos te vernieuwen.

Contactgegevens
Times-Hats Co. Ltd

Tel.: 86--18666475252

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)